Landhuis en B&B te koop Isola del Sorbo, Le Marche, Italie

The Marches - Le Marche

€439,000 ID: 145402

Ligging

Het kleine landgoed Isola del Sorbo is gelegen in de lieflijke vallei van het riviertje de Candigliano in het noordelijke deel van de regio Le Marche.

Le Marche is een landelijke regio met veel middeleeuwse dorpen en steden, gelegen in midden-Italië tussen de Apennijnen en de Adriatische zee. Cultuur is hier in overvloed. U vindt in deze regio stilte en ruimte, want het binnenland van LeMarche is nog niet getroffen door het massa toerisme.

Rondom het huis hebt u uitzicht op een glooiende boerenlandschap van weiden en akkers, afgewisseld met bos. Een paradijs voor de wandelaars.

Ten noorden en ten noordwesten van het huis liggen twee meertjes. Het laatste is een ideale zwemplek, op tien minuten loopafstand.

In zuidelijke richting ziet U indrukwekkende bergen. Boven Piobbico (4,5 km afstand) torent de Monte Nerone uit en verder weg naar het zuiden zien we de Monte Catria en de Monte Acuto. Naar de Adriatische kust toe, richting de uit de Romeinse tijd stammende stad Fano, worden de heuvels steeds lager en is de omgeving steeds meer bebouwd. Het strand bereikt u in 50 minuten.

Het dichtbijzijnde (4,5 km) dorp is Piobbico. Daar zijn restaurants, cafés, een bank, een apotheek, twee benzinepompen en winkels voor alle dagelijkse levensbehoeftes. Op 10 km afstand ligt de kleine stad Urbania en wat verderop naar het noorden (30 km) de beroemde Renaissancestad Urbino. Gubbio, Perugia en Asissi liggen wat verder weg, maar die steden en de tocht door de Apennijnen er naar toe zijn zeer de moeite waard.

Het huis.

Het landhuis is in 2008 onder architectuur geheel gerestaureerd, met oog voor detail en met gebruikmaking van de originele bouwmaterialen.

Het is omgeven door een omheinde tuin (3000 M2) met hagen van lavendel, rozemarijn en salvia en een gevarieerde boomgaard met perziken, kersen, appels, peren, pruimen, vijgen en granaatappels. Het omringende terrein van 5,5 hectare bestaat voor de helft uit akkers en voor de helft uit bos en grenst direct aan het riviertje en beschikt over een eigen bron. Het landgoed is daarom ook zeer geschikt voor het houden van dieren en het verbouwen van groente en voor het exploiteren van een bed & breakfest.Onze verhuuractiviteiten zijn anderhalf jaar geleden begonnen en in opbouw. Een fraaie verhuur website is bij de koop inbegrepen.

Indeling.

Totaal oppervlakte woonruimtes (exclusief gangen en trappenhuis): 265 m2.

Op de begane grond is een grote muziekkamer van 43 m2 en een tweepersoons gastenappartement van 40 m2 voor verhuur. De kamers op de begane grond hebben openslaande deuren naar de tuin.

Op éénhoog zijn de woonkeuken van 46m2, een grote slaapkamer (29m2) die grenst aan een ruime badkamer (11 m2) met toilet, bad en douche. Er is een extra WC op de gang. Aan de achterzijde is een balkon op het zuidwesten.

Op tweehoog bevindt zich een studeerkamer (23m2), een logeerkamer (23m2) en een derde badkamer in aanbouw (7 m2) Daarnaast is er een grote opslagruimte (38 m2) waarin nog meer kamers gebouwd kunnen worden.

Het huis is voorzien van een moderne warmwater- en verwarmingsinstallatie die gebruik maakt van zonnepanelen, houtstook en gastketel, opgenomen in een geïntegreerd systeem.

Bijgebouwen

Totaal oppervlakte: 124 m2. Alle gebouwen zijn in originele staat, niet verbouwd, wel opgeknapt.

·         Gereedschapschuur (26 m2) met aanbouwde buitenkeuken (9 m2) en berging (10 m2). De gereedschapschuur is zeer geschikt voor verbouwing tot tweede gastenappartement.

·         Tegen de westkant van het huis is een loggia (15 m2) met een antieke broodoven.

·         Half-open kapschuur (64 m2) in gebruik als brandhoutopslag en garage.

Wat uitbreiden met meerdere appartementen betreft het volgende.

 • Er is een ruim bijgebouw met kleiner bijgebouw ertegenaan, aan de zuidkant van het huis. Dat is zeer geschikt is om tot ruim 2 pp appartement omgebouwd te worden; in totaal plm 45m2. Water- en elektra-aansluitingen zijn daar al, aansluiting op de septic tank nog niet.
 • Op de 2e verdieping kan ook een groot appartement gecreëerd worden. Twee kamers zijn daar al afgebouwd en er is ook een ruime  badkamer met wc.
Read more... Show less...
 • Details

  Note by advertiser
  Prime Location
  Property type
  Manor/Mansion/Estate
  Year of construction
  1900
  Status
  Restored/redecorated
  Plot size
  55,000 m²
  Total living area
  265 m²
  Orientation
  All directions
  Scenery
  Countryside
  Sewage
  Septic Tank
  Telephone
  Analog
  Grounds
  Substantial grounds / own source
  Stories / levels
  3
  Ownership tax p/a
  996.00
 • Room information

  Total number of rooms
  7
  Lounge size
  46 m²
  Bedrooms
  3
  En-suite bathrooms
  1
  All bathrooms
  3
  Kitchen size
  46 m²
  Additional kitchens
  2
  Library / Study
  23 m²
  Wine cellar
  10 m²
  Toilets
  4
 • Special features

  • Double glazing
  • Workshop
  • Satellite / Cable TV
  • Greenhouse
  • Open fireplace
  • Guesthouse
 • Services in the area

  • School 5 km
  • Train Station 50 km
  • Supermarket 5 km
  • Airport 80 km
  • Hospital 50 km
  • Coast 50 km
  • Lake 1 km