Gezellig huis aan zee te koop met twee slaapkamers. Seine Maritime, Normandië

La Normandia, Seine Maritime

214.000 € ID: 139299

Gezellig huis aan zee met twee slaapkamers en twee badkamers met enorm potentieel om nog meer slaapkamers toe te voegen

Deze woning met twee slaapkamers en uitzicht op de Normandische kustlijn van Criel Sur Mer, op een klein eindje rijden van de veerboten in Dieppe en Calais, heeft een prachtige lounge van 40m² met uitzicht op de zee en een gezellige houtgestookte kachel. Het biedt 101 m² woonruimte plus een wijnkelder en een drievoudige garage.

De rustige badplaats Creil Sur Mer ligt aan de kust tussen de bruisende steden Dieppe en Le Treport; biedt gemakkelijke toegang tot de stranden en wegenverbindingen.

Deze vrijstaande woning is verdeeld over drie verdiepingen. De belangrijkste woonruimte bevindt zich momenteel op de eerste verdieping, met een kelder eronder en een grote zolder die klaar is om naar behoefte te worden omgezet in meer slaapkamers.

Vanaf de entree op de eerste verdieping is de grote hal, momenteel in gebruik als kantoor, die leidt naar de ingerichte keuken en de lounge-eetkamer van ongeveer 40 m² met een spectaculair uitzicht op de zee. De lounge heeft een houtpelletkachel die de lounge verwarmt en ook warme lucht door het hele huis verspreidt. Ook op dit niveau is een apart toilet, badkamer met inloopdouche en een slaapkamer.

Op het niveau van de tuin is er nog een slaapkamer met een eigen badkamer, een wijnkelder, een drievoudige garage met aangrenzende werkplaats;

De eerste verdieping is klaar om te worden geconverteerd zoals gewenst, het is momenteel verdeeld in verschillende kamers maar moet worden voltooid. De ramen en daklichten zijn al op hun plaats, evenals wat isolatie en elektriciteit. Eenmaal omgebouwd kan deze ruimte met een fantastisch uitzicht op zee drie slaapkamers en een extra badkamer bieden.

Gelegen op een perceel van 810m² met een klein zonneterras om de zon te zien ondergaan boven de zee, een grote carport en twee opritten, zou dit pand een ideaal vakantiehuis zijn en met wat interieur veranderingen een charmante eengezinswoning.

Read more... Show less...
 • Dettagli

  Tipo di Proprietà
  Villa
  condizione
  Buon
  Categoria speciale
  Anteriore di mare
  misura della pianta
  810 m²
  zona abitabile
  101 m²
  paesaggio
  Mare
  fognatura
  Città
 • Informazioni camere

  Stanze da letto
  2
  Totale bagni
  2
  garage
  Interno
  Spazi garage
  3
 • Caratteristiche speciali

  • Doppia lucidatura
  • Internet a banda larga
  • Laboratorio