Te koop, in de Dordogne, vlakbij Le Bugue, ruime woning in de Périgordine stijl, met gîte, zwembad en garage

Aquitaine, Dordogne

448.000 € ID: 136256

Een mooi geheel in de typische Périgordine stijl, gelegen in een heerlijk rustige, landelijke omgeving dichtbij het marktdorp Le Bugue waar alle faciliteiten zijn, zoals supermarkten, verschillende winkels, banken en restaurants. Le Bugue heeft op dinsdag en zaterdagochtend een levendige markt.

Dit mooie, ruime complex ligt gelegen op een heuvel, en al hoewel het in een klein gehuchtje ligt bent u verzekerd van privacy.

Via de houten poort, rijd u de oprijlaan op om het huis met gîte te bereiken. Er is een houten garage waar u een auto in kunt parkeren maar naast de garage is voldoende ruimte voor 2 à 3 auto's.

Het huis en de gîte staan op gesteld in een U-vorm, waardoor de binnentuin een knus aanblik geeft. Hier zijn ook vele rozenstruiken die uitbundig bloeien in de gehele zomer.

Via de keukendeur komt u in de ruime eetkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de de kasten zijn van eikenhout en er is een beige tegelvloer. Aan de rechterkant van de keuken bevindt zich een apart toilet en een zeer ruime slaapkamer met een ensuite badkamer. De badkamer heeft een bad met een douche in het bad en een wastafelmeubel met twee wastafels.

Aan de linkerkant van de keuken is een grote eetkamer, dit gedeelte van het huis is recenter dan het andere deel van het huis. De eetkamer is licht en ruimtelijk door zijn vele ramen. Vanuit de eetkamer zijn er openslaande deuren die naar een terras leiden aan de achterkant van de woning. In de eetkamer, die ook voorzien is van een plavuizenvloer, is een deur die u naar de ruime kelder brengt. In de eetkamer is een brede plavuizen trap die u naar de boven verdieping leidt. Hier is een zeer ruime mezzanine. Op deze verdieping is een eenpersoonsslaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er nog een ruime slaapkamer waar u een mooie balken structuur ziet. Dit gedeelte van het huis is wederom recentelijker dan de rest van de woning. Op deze etage, zijn twee grote zolderruimtes, die u de mogelijkheid geeft om nog extra slaap- en/of badkamers te creëren. Deze zolderruimtes bevinden zich boven de oude gedeeltes van het huis.

Via de eetkamer, gaat u een paar treden op om het oude gedeelte van het huis te betreden. Hier is een gezellige woonkamer met een parketvloer, een balkenplafond en een insert haard. Via de woonkamer komt u in de toren, de “Pigeonier” , waar een trapje is naar boven voor bureau ruimte.

Tegenover de woning ligt het gastenverblijf, waar aan de lonkerkant een kleine keuken/eetkamer is. Hierboven is een mezzanine waar een slaapruimte gecreëerd kan worden aangezien er een vaste wastafel is.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met in het midden een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Rechts van het huis ligt een groot zwembad met ruime terrassen en een buiten douche.

ACCOMODATIE

WOONHUIS

Eetkeuken 33m2

Eetkamer 32m2

Woonkamer 37m2

Mezzanine 34m2

Slaapkamer (23m2) met een ensuite badkamer 6m2

2 Slaapkamers 15m2 en 10m2

Badkamer 3m2

Toilet 2m2

Pigeonier op 2 niveaus 7m2 en 6m2

Kelderruimte 21m2

Zolderruimtes 33m2 en 29m2

GITE

Keuken/eetkamer 12m2

2 Slaapkamers 12m2 en 13m2

Badkamer 4m2

Mezzanine 10m2

OVERIGE INFORMATIE

Woonoppervlakte woonhuis 229m2

Woonoppervlakte 51m2

Grootte van het perceel  6248m2

Garage 31m2

Dubbele beglazing in het recentelijke (20 jaar) gedeelte van de woning

Centrale verwarming op gas voor het woonhuis

Elektrische verwarming voor het gastenverblijf

Zwembad 12 x 6

DPE C

GES E

Taxe foncière: €1898

Taxe d'habitation: €1624

Read more... Show less...